BALL PAGÈS neix el setembre del 2013.

Va ser al bell mig del Mediterrani on la Gemma va conèixer i aprendre el savoir faire ancestral de les artesanes que teixien encara l'espardenya típica, antigament utilitzada pels camperols i que en aquells moments només calçaven els balladors d'una dansa tradicional, el "ball pagès".


La Gemma en va reprendre els seus codis tradicionals, modernitzant alhora l'ànima i el disseny de l'espardenya, i ampliant-los a l'UNIVERS DEL MEDITERRANI, on regna el gust per la simplicitat, la tradició i la natura.


Una bonica història, la trobada entre tradició i modernitat, que es barregen per crear BALL PAGÈS: una sabata UNICA, EXCLUSIVA, FETA A MÀ I 100% FIDEL A LA TRADICIO.


BALL PAGÈS és el reflex de l'univers personal de la Gemma, una ment creativa i inquieta, una ànima apassionada i compromesa, que l'han portat a reinterpretar, i d'alguna manera a compartir, un calçat que l'acompanya en l'esdevenir de la seva pròpia història quotidiana, personal i professional.


BALL PAGÈS recupera un objecte del passat per reinterpretar-lo i dotar-lo d'una seductora atemporalitat. Les espadrilles BALL PAGÈS teixides a mà amb fibra de pita 100% natural, són forma i concepte a la vegada, harmonitzen amb el seu context i expliquen històries de l'univers particular de qui les vesteix.
BALL PAGÈS amb una delicada i respectuosa intervenció, atorga sofisticació a un model de calçat tradicional i el converteix en una peça handmade, única i exclusiva.


AUTENTICITAT-COMPROMIS-FIDELITAT-RESPECTE